سفارش تبلیغ
صبا ویژن

وبلاگ جانبازان شیمیایی ایران

شعار ما پیروی حق علیه باطل و پیروی از راه اسلام و راه شهدا و جانبازان است. ----------------------------- هدف این وبلاگ پیگیری و دفاع از حقوق جانبازان شیمیایی است. ----------------------------- جلوی تمامی تهدید های سیاسی از طرف مسئولین ایستاده ایم و از حق جانبازان دفاع خواهیم کرد.

حمله داروهای چینی به بازار دارو

وبلاگ جانبازان شیمیایی ایران: سالهای بعد از جنگ، زمانی که نشانه های بیماری شیمیایی جانبازان خودنمایی کرد، وابستگی آنها به داروهای خارجی که می‌توانست بخشی از دردشان را تسکین دهد روز‌به‌روز افزوده شد. بیشترین داروی مصرفی این افراد از کشورهایی مانند آلمان و انگلیس وارد شده و با کمترین عارضه و بیشترین تاثیر در اختیار جانبازان این مرز و بوم قرار می‌گرفت.

تا اینکه با ایجاد مرکز تحقیقات جانبازان شیمیایی زنگ ساخت داروهای ایرانی به صدا در آمد ولی در این میان باز هم پزشکان توصیه می کنند که داروهای خارجی بهتر است. هر چند که هنوز مسئولی به این توصیه‌های پزشکان گلایه نکرده و با آن برخورد نشده است اما یک سالی می شود که داروهای بی کیفیت چشم بادامی‌ها گوی سبقت درمانی کشور را نیز ربوده‌اند و این در حالی است که جانبازان شیمیایی از وفور داروهای بی کیفیت چینی در بازار درمانی کشور شکایت دارند ولی مسئولان بنیاد شهید و وزارت بهداشت وجود هرگونه داروی چینی را تکذیب می کنند!

داروی سالبتامول چینی است

شفیق ذرغان، جانباز 65 درصد شیمیایی است که در این باره می‌گوید: از سال 90 به بعد اوضاع دارو و درمان جانبازان بسیار وخیم شده است. داروهای وارداتی از کشور آلمان وانگلیس بسیار خوب بودند اما یک سالی است که داروهای چینی بازار را تسخیر کرده و علاوه بر افزایش عوارض، تاثیر درمانی هم ندارند.

وی تاکید می کند: بیشترین داروهای چینی متعلق به بیماران اعصاب و روان است. این داروها درصدی ارزان‌تر از مشابه اصلی آلمانی خود هستند اما اثر درمانی نداشته و در عین حال مشکلات بیشتری برای جانبازان ایجاد می کنند. البته روی بسیاری از این داروها واژه ساخت چین دیده می شود و روی برخی نیز نام کشور تولید‌کننده درج نشده و بی نام و نشان هستند.

به گفته این جانباز، یکی از داروهایی که نمونه چینی آن وجود دارد سالبتامول است. روی جعبه این دارو به وضوح و با افتخار نام کشور چین درج شده است! غلام دلشاد جانباز 70 درصد شیمیایی و رئیس انجمن مصدومان شیمیایی فارس که بدترین وضعیت شیمیایی کشور را نیز دارد در این باره می‌گوید: برای درمان جانبازان بخصوص جانبازان شیمیایی داروهای داخلی هم داریم اما داروهایی که کیفیت بالایی دارند و تاثیر درمانی مطلوبی بجا می گذارند نوع خارجی آن هستند. به اعتقاد ما کسی که زهر را ساخته پاد زهر را هم تهیه کرده است. کشور آلمان که بخشی از سلاح های شیمیایی جنگ را تهیه کرده بهترین داروها را نیز در اختیار مصدومانش قرار می دهد.

سالامون 47 هزار تومان

غلام دلشاد به قیمت داروهای ایرانی و خارجی اشاره می کند و می‌گوید: سالامون یکی از داروهای بسیار مهم برای جانبازان است. نمونه ایرانی آن هم ساخته شده که در حدود 1800 تومان قیمت دارد و نوع آلمانی آن بیش از 47 هزار تومان است که برخی از جانبازان از نمونه خارجی آن استفاده می‌کنند.

اسپریوا نایاب است

به گفته وی «اسپریوا» نیز که کپسولی استنشاقی با یک دستگاه خاص است،مدتهاست که نایاب شده‌. این دستگاه در کاهش تنگی نفس جانبازان تاثیر مثبت داشته و جانبازان شیمیایی به آن نیاز فراوانی دارند. بسته 30 تایی آن 200 هزار تومان قیمت دارد که متاسفانه در بازار هم یافت نمی شود.

جولان داروهای بی نام و نشان در بازار

دلشاد حرفی از داروی چینی نمی زند اما از داروهایی می‌گوید که نام کشور سازنده روی آن درج نشده و بی‌کیفیت، ارزان قیمت و به وفور در بازار دارویی کشور یافت می شود. وی می‌گوید: بیماری برونش جانبازان مزمن و شبیه آسم شده است.

داروهای وارداتی و بی‌کیفیت موجود دردی از آنها را درمان نکرده و آثار سوئی نیز دارند. بهترین دارو برای جانبازان اسپری بکلومتازون انگلیسی است که کمی کورتون دارد.وی ادامه می دهد: داروهای موجود جانبازان را کلافه کرده است.

از سال 90 اوضاع دارویی به شدت به هم ریخته و دیگر کسی توجهی به درمان جانبازان ندارد. گرانی داروها به جای خود، ما حاضریم طلای زن و بچه‌هایمان را بفروشیم اما دارویی که خریداری می‌کنیم دردی از وجودمان کم کند نه اینکه...

داروی مشابه نصف قیمت است ولی تاثیری ندارد

به گفته وی هر 30 عدد داروی اصلی اسپریوا 155 هزار تومان خرید و فروش می شود در حالی که مشابه آن است و معلوم نیست از کجا وارد شده و با قیمت 65 هزار تومان فروخته می‌شود اما هیچ اثری ندارد.



نوشته شده در سه شنبه 91 تیر 20ساعت ساعت 4:9 عصر توسط جانبازان شیمیایی| نظر